نقش بازاریابی دیجیتال در شکل‌گیری سیاست‌های اقتصادی ژئوتوریسم: مورد مطالعه: شهرستان بابل - حسین زاده هلیا; پوراحمد احمد; فردوسی سجاد; ال. وارن نوشین (مدیریت، آموزش و توسعه در عصر دیجیتال, 2024)
هدف این مقاله بررسی نقش بازاریابی دیجیتال در شکل‌گیری سیاست‌های اقتصادی ژئوتوریسم در شهرستان بابل است. با توجه به اهمیت روزافزون بازاریابی دیجیتال در جذب گردشگران و تقویت اقتصاد محلی، این پژوهش به تحلیل تأثیرات متغیرهای مختلف بازاریابی دیجیتال بر سیاست‌های اقتصادی مرتبط با ژئوتوریسم پرداخته است. روش تحقیق حاضر به‌صورت ترکیبی از نوع کیفی و کمی طراحی شده است. در بخش کیفی، مصاحبه‌های نیمه‌ساختاریافته با ذینفعان محلی و کارشناسان گردشگری به تعداد 45 نفر تا اشباع نظری انجام شده است، در حالی که در بخش کمی، داده‌ها از طریق پرسشنامه استاندارد از 300 نفر جمع‌آوری شده است. برای تحلیل داده‌ها از تکنیک تحلیل مضمون و نرم‌افزار SPSS استفاده شده که شامل تحلیل‌های توصیفی و استنباطی برای بررسی روابط بین متغیرها می‌باشد. یافته‌های تحقیق نشان می‌دهند که تبلیغات هدفمند و تحلیل داده‌های مصرف‌کننده به‌طور معناداری بر جذب گردشگران و تقویت کسب‌وکارهای محلی تأثیر دارند. همچنین، حمایت از کسب‌وکارهای محلی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری تحت تأثیر مثبت استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال قرار دارند. در عین حال، چالش‌هایی در زمینه حفاظت از محیط زیست وجود دارد که نیازمند توجه و برنامه‌ریزی دقیق‌تری است. نتیجه‌گیری این مقاله تأکید بر اهمیت به‌کارگیری ابزارهای بازاریابی دیجیتال به عنوان محرک‌های اصلی در شکل‌دهی به سیاست‌های اقتصادی مؤثر در حوزه ژئوتوریسم دارد. به‌علاوه، پیشنهاداتی برای بهبود و توسعه پایدار در این زمینه ارائه می‌شود که می‌تواند به سیاست‌گذاران و فعالان گردشگری در شهرستان بابل کمک کند.