تأثیر رفتار اخلاقی کارکنان بر توسعه برند کارفرما با میانجی‌گری وفاداری و مشارکت کارکنان: یک مطالعه در سازمان‌های نوآور - ظهیری فرد دانیال; سیدجوادین سیدرضا (مدیریت، آموزش و توسعه در عصر دیجیتال)
در سازمان‌های نوآور، اخلاق سازمانی به‌عنوان یکی از عوامل کلیدی در توسعه برند کارفرما شناخته می‌شود. این مقاله به بررسی رابطه بین رفتار اخلاقی کارکنان و توسعه برند کارفرما پرداخته و نقش میانجی‌گر وفاداری و مشارکت شغلی کارکنان را در این رابطه تحلیل می‌کند. نتایج تحقیق نشان می‌دهند که رفتار اخلاقی کارکنان نه تنها باعث تقویت وفاداری و مشارکت شغلی آنان می‌شود، بلکه از طریق این دو مؤلفه میانجی، به بهبود برند کارفرما نیز کمک می‌کند. یافته‌ها تأکید دارند که برند کارفرما در صورتی می‌تواند تقویت شود که اخلاق سازمانی به‌طور مؤثر در محیط کاری نهادینه شود. همچنین، شکاف‌هایی در ادبیات موجود شناسایی شد، از جمله نیاز به مدل‌های بومی‌شده برای فضای ایران و تحلیل‌های طولی به‌منظور درک عمیق‌تر از پویایی‌های اخلاق سازمانی. پژوهش‌های آینده باید به مسائل فرهنگی، نسلی و روش‌شناسی طولی توجه کنند تا تصویر دقیق‌تری از تأثیر اخلاق سازمانی بر برند کارفرما ارائه دهند.